Praktijkvoering vanaf maandag 11 mei 2020, bijgewerkt 18-05-2020

Na een periode van uitsluitend spoedzorg op de praktijk vanwege de Coronapandemie, komt er langzaam weer meer ruimte voor het uitbreiden van onze reguliere zorgtaken. Helaas is dit nog steeds beperkt.


Onze praktijkvoering dienen wij te blijven voeren in het kader van de “1,5 meter samenleving”, waarbij wij uw en onze gezondheid voorop blijven stellen en de geldende richtlijnen van onze beroepsgroep en het RIVM blijven volgen.
Wat betekent dit voor u?
LET OP! Heeft u hoest-, benauwdheidsklachten en/of koorts (>38 graden) neem dan uitsluitend telefonisch contact op en kom NIET naar de praktijk.

De praktijk is in principe zonder telefonisch overleg of afspraak niet vrij toegankelijk.

De praktijk is telefonisch bereikbaar voor vragen of klachten waar u zich ongerust over maakt.
De assistente zal gezamenlijk met u kijken wat in uw situatie het beste is om te doen; zelfzorgadvies, inplannen voor het telefonisch spreekuur of op het spreekuur komen. Er is tot op heden enkel nog beperkt spreekuur aanwezig. Hier dienen wij dan ook kritisch mee om te gaan. Houd hier rekening mee.

Indien u een afspraak heeft, komt u alleen naar de praktijk, begeleiding is alleen toegestaan bij kinderen. (maximaal 1 persoon).
Wij vragen u rekening te houden met de 1,5 meter afstand en de hygiëneregels. Wij hanteren een deurbeleid. Dit betekent dat u (nogmaals) gevraagd wordt naar eventuele hoest- benauwdheidsklachten en/of koorts en dat u, indien nodig, een mondkapje dient op te zetten.

Het bestellen van medicatie wordt uitsluitend via de receptenlijn gedaan.
Twijfelt u over u klachten? Te allen tijde vindt u betrouwbare informatie en advies op de website thuisarts.nl
Om onze zorg te kunnen blijven continueren zullen wij nu en in de toekomst nauw blijven samenwerken met onze collega huisartsenpraktijken De Haan en C.G. Iest.