Receptenlijn

Herhaalmedicatie kunt u via MijnGezondheid.net.nl online bij uw apotheek bestellen. U dient zich hiervoor wel bij uw apotheek aan te melden.

Tevens kunt u voor uitsluitend herhaalrecepten, 24 uur per dag, de receptenlijn bellen.

Telefoonnummer 058-2801505, optie 2.

Spreekt u duidelijk uw naam, geboortedatum en de medicijnen die u nodig heeft met de sterkte en het gebruik in. Geef ook door bij welke apotheek u het afhaalt.

Als u voor 11.00 uur inspreekt, kunt u de medicijnen na 2 werkdagen bij de apotheek ophalen. U krijgt bericht van uw apotheek als uw medicijnen klaarliggen. Krijgt u geen bericht ? Neem dan contact op met uw apotheek.

Wij hebben geen invloed op de leveringsduur. Vraag een week van tevoren uw nieuwe medicatie aan om te voorkomen dat u zonder medicijnen komt te zitten of meldt u aan voor de herhaalservice bij uw apotheek. U krijgt uw medicatie dan automatisch  verlengd.

Zorg voor de basis

Zorg voor de basis, dan zorg je voor de huisartsenzorg. De patiëntenzorg van de huisarts is de basis van de zorg voor alle Nederlanders. Het is cruciaal dat iedereen in Nederland een eigen huisarts heeft waar burgers laagdrempelig terecht kunnen, want mensen met een vaste huisarts leven gezonder én langer. Daarom is het belangrijk dat […]

Lees verder