Receptenlijn

Herhaalmedicatie kunt u via MijnGezondheid.net.nl online bij uw apotheek bestellen. U dient zich hiervoor wel bij uw apotheek aan te melden.

Tevens kunt u voor uitsluitend herhaalrecepten, 24 uur per dag, de receptenlijn bellen.

Telefoonnummer 058-2801505, optie 2.

Spreekt u duidelijk uw naam, geboortedatum en de medicijnen die u nodig heeft met de sterkte en het gebruik in. Geef ook door bij welke apotheek u het afhaalt.

Als u voor 11.00 uur inspreekt, kunt u de medicijnen na 2 werkdagen bij de apotheek ophalen. U krijgt bericht van uw apotheek als uw medicijnen klaarliggen. Krijgt u geen bericht ? Neem dan contact op met uw apotheek.

Wij hebben geen invloed op de leveringsduur. Vraag een week van tevoren uw nieuwe medicatie aan om te voorkomen dat u zonder medicijnen komt te zitten of meldt u aan voor de herhaalservice bij uw apotheek. U krijgt uw medicatie dan automatisch  verlengd.

Mijn Gezondheid.net (MGN)

U kunt, online, inzage krijgen in uw dossier door u met uw digiD aan te melden op www. Mijn Gezondheid.net .nl. Onderaan deze pagina vind u een link. De praktijk geeft na uw verzoek uw dossier vrij voor inzage in een beveiligde internetomgeving. U kunt via MGN ook online afspraken inplannen. Bij spoedgevallen vragen wij […]

Lees verder