Huisarts

De huisarts is verantwoordelijk voor het onderzoeken en de behandeling van klachten van zowel lichamelijke of psychische aard.

Tijdens een afspraak op het spreekuur kijkt de huisarts samen met u naar uw klachten en doet zo nodig lichamelijk onderzoek. De huisarts schat op deze manier de ernst van uw klacht in en stelt een mogelijke diagnose. Met u wordt de behandeling besproken en medicatie voorgeschreven.

Of er een afspraak op het spreekuur nodig is, wordt in eerste instantie ingeschat door de doktersassistente.  Bij twijfel overlegt zij met de huisarts.

Eigen huisarts?
In onze praktijk werken drie vaste huisartsen. U bent patiënt van bij alle drie, u heeft geen vaste arts.

Als u voor een klacht door één bepaalde huisarts bent geholpen, dan zal deze arts de behandeling afmaken.

Als voorkeur heeft voor een afspraak bij een specifieke huisarts dan kunt u dit aangeven. Houdt er rekening mee dat dit in sommige gevallen een langere wachttijd met zich meebrengt.

Mijn Gezondheid.net (MGN)

U kunt, online, inzage krijgen in uw dossier door u met uw digiD aan te melden op www. Mijn Gezondheid.net. Onderaan onze startpagina vind u een link. De praktijk geeft na uw verzoek uw dossier vrij voor inzage in een beveiligde internetomgeving. U kunt via MGN ook online afspraken inplannen. Bij spoedgevallen vragen wij u […]

Lees verder